La culpa és del Rufián

Albert Pla, músic

La culpa de tot és del Rufián. Aquest paio tuiter, aquest indesitjable colpista indepe, que no té puta idea de política, que ha arruïnat l'economia del país, la convivència entre espanyols i la cortesia entre parlamentaris.

Fins que va arribar el Rufián tot anava bé. A Espanya no hi havia colpistes, els polítics no tenien actituds xulesques, ni despòtiques, ni deien paraules gruixudes. A Espanya ningú mentia.

A més, Rufián té la insolència de dir aquestes mentides a viva veu al mateix Parlament. Té el desvergonyiment d'obrir els braços en creu i cridar que aquest país és una vergonya.

Al puto carrer. Ben fet, senyora Pastor, vostè que ve d'una família i un entorn de demòcrates exemplars, sap ben bé el que cal fer.

Perquè no es poden permetre aquestes deslleialtats dins l'hemicicle, no hem de tolerar que insinuï calúmnies i falsedats com aquestes a la cara de la resta d'honrats diputats.

És inacceptable que Rufián digui, per exemple, que al Parlament espanyol mana l'Ibex.

No es pot permetre que segueixi acusant el PP d'haver-se finançat il·legalment, d'haver robat, enganyat i fet xantatge a tots els espanyols durant quaranta anys.

També és fals que el PSOE sigui el seu amiguet de malifetes. Que entre els dos partits s'hagin repartit tots els poders de l'Estat sota l'empara de la corona, finançant-se il·legalment, repartint-se concessions a dit, trencant ordinadors, cremant proves quan feia falta, jugant brut, traficant amb jutges i utilitzant portes giratòries per seguir ostentant el poder a Espanya.

Si li permetem aquestes barbaritats, pot acabar dient que tots els parlamentaris menteixen. Acabarà dient que el rei és un lladre, acabarà dient que el PSOE va muntar el seu propi grup terrorista, que el partit popular està replet de criminals. Acabarà dient que partits tan demòcrates com Ciutadans i Vox són uns fatxes. Amb el fàcil i respectuós que seria dir-los ultradretans als fatxes.

Acabarà dient que en aquest país els banquers i les grans empreses que donen aquests serveis, als quals tots tenim dret, especulen, malgasten, desvien fons i arruïnen deliberadament els espanyols amb la complicitat de diputats, senadors, cacics, alcaldes i edils, sense cap tipus de remordiment, només per enriquir-se i comprar-se un altre xalet i un altre iot on cardar-se a més putes (com més joves millor).

Acabarà dient que les forces de seguretat de l'Estat estan repletes d'alts comandaments que adoren Franco. És més, acabarà dient que Franco va posar el rei al tron, i que els fills i néts dels seus ministres van muntar els partits que, encara avui, condueixen la trama. Acabarà fins i tot cometent heretgia contra la santa Església Catòlica espanyola. Aquest marrec mal educat no pot dir que són franquistes només perquè no condemnen el franquisme. És intolerable. Cal fer-lo al puto carrer. La resta de diputats i senadors tenen dret a treballar per Espanya com fins ara. Amb amor, molt treball, sacrifici i dedicació, amb bones maneres i bones paraules. Amb orgull i satisfacció.

Així no hi ha manera de treballar per Espanya, amb un paio tocant els collons a l'escó del costat i comportant-se com un masclista, escopint als seus companys d'hemicicle, convertint-ho tot en un reality show de mal gust. Això no s'havia vist mai.

És un boig, veu fantasmes, està posseït pel dimoni, res del que diu és cert. No es pot permetre que confongui els espanyols parlant-los sobre polítics mafiosos i corruptes. Rufián té visions pròpies d'un dement.

Cal expulsar-lo de la política perquè si segueix així, acabarà enganyant aquests pobres ciutadans, incults, adoctrinats i sense cervell, que creuen tot el que diu a la tele i al Twiter. Acabarà arrossegant la gent amb la seva bogeria paranoica i mal educada. I, Això, senyories, no pot ser.

Se sienten, coño, i escoltin amb atenció:

– Mirin ... Els polítics som bona gent!